Прокуратура столиці відкрила провадження за фактом можливої причетності київський митників до незаконного експорту медичних масок до Іспанії. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

«Прокуратура міста Києва розпочала досудове розслідування за фактом можливого вчинення кримінального правопорушення працівниками Київської митниці під час оформлення експорту медичних масок з України до Іспанії», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що 23 березня 2020 року на одному в інтернеті була викладена інформація про обставини постачання за кордон двох партій медичних масок українського виробництва.

«Як зазначається, поставка вказаного товару була здійснена за заниженою вартістю задля ухилення від сплати митних платежів та за сприяння працівників Київської митниці», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прокуратурою міста Києва відомості про можливе вчинення службовими особами Київської митниці кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, Чиновницю Київського фонду соцзахисту інвалідів затримали на хабарі

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Ліс за хабар у 98 тисяч: ДБР затримало працівника лісгоспу

Затримали чергового псевдомінера адмінбудівель столиці