Депутати Київради знайшли гроші для того, щоб до початку пляжного сезону розширити пляж “Веселка” та розчистити озера в столиці. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на Facebook депутата Київради Олега Петровця.

На своїй сторінці депутат розповів про те, що йому вдалося знайти гроші на реалізацію проєкту про розширення пляжу та розчищення озер. На початку року Олег Петровець направив звернення стосовно розробки проєкту розширення пляжу “Веселка” на сусідню земельну ділянку, яка довгий час знаходилася в оренді ТОВ “ЛВ-Холдинг”.

У своєму Facebook депутат написав: Кошти для благоустрою і безпосередньо розширення зони відпочинку «Веселка» таки були відшукані та закладенні у бюджеті міста на 2020 рік! Тепер, я разом зі своєю командою, з нетерпінням чекаємо на фінальну версію та саму реалізацію проєкт розширення пляжу.”

Крім того, міська влада пообіцяла розчистити та облагородити озера столиці: Корольок, Гнилуша, Синє, Тягле та інші. Депутат пообіцяв, що усі роботи незабаром будуть розпочаті, щоб встигнути відкрити розширений пляж ще до початку нового пляжного сезону.

Нагадаємо, Київське озеро Міністерка оголосили ландшафтним заказником

Читайте також:

“Київтеплоенерго” звинувачують в нецільовій витраті 600 млн гривень: більярд, піаніно, гойдалки

У 2020 році в Києві оновлять та осучаснять 12 парків