Київська прокуратура повідомила про підозру державному виконавцю за безпідставне стягнення з рахунків одного з медичних підприємств 45 млн гривень. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

«Київською місцевою прокуратурою № 5 повідомлено про підозру 32-річному державному виконавцю державного відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, який допустив безпідставне стягнення з підприємства 45 млн. гривень», – йдеться в повідомленні.

За визначенням правоохоронців, держслужбовечь через неналежне виконанням своїх службових обов’язків та несумлінне ставлення до них, за наявності стягнутого боргу з одного медичних підприємств у сумі 45 млн грн, повторно стягнув таку ж суму з рахунків медпідприємства.

«За результатами розслідування держвиконавцю повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 367 КК України та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу», – йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що прокуратура забезпечила відшкодування збитків медзакладу, шляхом накладення арешту на незаконно стягнуті кошти.

Нагадаємо, службовець ДМС вимагав хабара за прискорену видачу паспортів.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

За отримання хабара судитимуть ревізора-інспектора Київщини

Прокуратура Києва попередила незаконне витрачання близько 1 млн бюджетних коштів