Депутата від партії “Слуга народу” Артема Дмитрука сфотографували в спортивній формі з російським прапором на рукаві.

Напередодні політик закривав собою депутата від партії “Європейська солідарність” Вікторію Сюмар під час її виступу на засіданні Верховної Ради, пише політтехнолог Віктор Уколов на Facebook.

“Пане Володимир Зеленський, де Ви таких депутатів знаходите? У фейсбук стверджують, що на цьому фото саме той нардеп Слуги народу, який вчора, знущаючись, закривав собою Вікторія Сюмар. Проблема в тому, що на його руці шеврон з російським триколором. Якщо це справді він, значить закони для України пише ворог, якого партія президента завела у найвищий орган влади”, написав політтехнолог.

Вікторія Сюмар обурена діями Дмитрука.

“Даю можливість колезі “прославитися”. На виступи поки не спроможні, одна втіха лишається – прикривати “особливо озброєну і небезпечну” мене. Такий він, “зелений парламентаризм”, пише політик.

Колишній віцепрем’єр міністр України Павло Розенко висловив своє незадоволення діями Дмитрука.

“А от цікаво, в черговій серії про 200 днів “Слуги” покажуть як накачено-дебелі депутати з однойменної фракції по-геройськи кидалися на тендітну Вікторія Сюмар, намагаючись тим самим фізично перешкодити опозиційному народному депутату виступити у Верховній Раді. Це їх таким прийомчикам в Трускавці вчили?Чи, може, покажуть обличчя деяких депутатів від СН, які дружньо реготали під час цього неподобства і плескали в долоні? Чий Слуга?? Якого “народу”? Хто його обирав? Признавайтесь бігом!” – прокоментував політик.

Ірина Геращенко, співголова фракції “Європейська солідарність” також критикувала новообраного політика.

“Вікторія Сюмар попросила депутата попереду не закривати її обличчя під час виступу. Він повністю вліз в кадр, перекривши колегу, що в цей час виступала від фракції. Й ще самовдоволено підняв палець догори. Слуги, вони такі. Скажіть, яким законом і якими змінами до Конституції можна виправити це політичне хамство?”, пише Геращенко.

Депутат від “Слуги народу” Артем Дмитрук одружився із своєю дівчиною Анастасією Рудою.