Через поширення коронавірусу Європою та світом найбільші міжнародні компанії зменшили кількість рейсів до деяких країн. Авіакомпанія МАУ також змушена скорегувати свій розклад.

Про це повідомляє Хрещатик.news з посиланням на фб-сторінку президента МАУ Євгена Дихне.

Зміни передусім торкнуться Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Великобританії, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії, а також частини внутрішніх рейсів по Україн.

За словами президента МАУ, оскільки центром поширення коронавірусу в Європі вважають Італію, найбільші європейські перевізники скоротили кількість рейсів до цієї країни через зниження попиту.

МАУ пропонує пасажирам безкоштовно перенести дату вильоту на два місяці від оригінальної, особливо тим, хто планує в березні-квітні летіти в чи з Італії, або слідувати транзитом через Україну до Італії.

Авіакомпанія рекомендує пасажирам перевіряти статус свого вильоту в особистому кабінеті або у свого туристичного агента. Пасажири, які залишили авіакомпанії контакти для зворотного зв’язку, будуть оперативно поінформовані.

Нагадаємо, через коронавірус закриють школи та скасують концерти, повідомляє МОЗ.

Читайте також:

В Борисполі заклали меморіал пам’яті загиблих у авіатрощі в Ірані (відео)

Все про COVID-19 в Україні: МОЗ запустило Telegram-канал “Коронавірус_інфо”

Чи готовий Київ до зустрічі із коронавірусом?