Киян запрошують стати тестувальниками єдиного електронного квитка. Правда, безкоштовно спробувати Kyiv Smart Card зможе тільки сотня жителів столиці. Про це повідомляють на сторінці Kyiv Smart City в Facebook.

Як повідомляється, для тесту е-квитка потрібні 100 киян, які готові їм активно користуватися і розповідати про свій досвід іншим. Їм забезпечать місяць безкоштовного користування єдиним електронним квитком, після чого вони поділяться своїми враженнями.

“Охочі кияни протягом місяця зможуть особисто перевірити роботу квитка і відчути всі його переваги. Ми шукаємо небайдужих людей, які готові створювати smart-столицю разом з нами”, – йдеться у повідомленні.

Умови тесту:

  • Протягом місяця користувалися електронним квитком у всіх видах громадського транспорту. Kyiv Smart Card з безкоштовними поїздками блогери мають отримати особисто від  організаторів.
  • Під час тестування кожен учасник має вести блог у Facebook під хештегом #ятестуюеквиток, розповідати, як триває тестування квитка, оцінювати рівень його зручності, переваги, якість і тому подібне. Кількість постів необмежена, але їх наявність обов’язкова.

Щасливчиків обіцяють набрати протягом тижня, проте для цього треба заповнити форму за посиланням http://bit.ly/2uGwFDY.

Читайте також:

Учнівський е-квиток стане електронним ключем до різних сервісів

Ранковий апокаліпсис у метро: у системі е-квитка відбувся збій

До кінця року в метро встановлять ще 173 термінали для е-квитка