Молодята Олексій та Дарія повінчались в залі очікування для військовослужбовців на залізничному вокзалі. Про це повідомив у Фейсбуці священик-волонтер, громадський активіст Сергій Косяк з Макіївки.

«Перебуваючи проїздом у Києві, повінчав молоду пару в залі очікування для військовослужбовців на залізничному вокзалі. Олексій і Дарина для цього спеціально приїхали зі Львова, дуже хотіли, що б таїнство вінчання провів саме я», – написав священик.

Сергій Косяк додав, що волонтери і працівники вокзалу дуже здивувались такій незвичайній для вокзалу події, але охоче прийняли молодят та пастора та виділили окрему красиву кімнату для проведення обряду.

«Вони здивовано і з дитячим азартом говорили, що такого у них ще не було, а потім ще подарували молодятам невеликі подарунки», – поділився Сергій Косяк.

Пастор додав, що обряд вінчання – сміливе рішення як для Олексія, так і для Дарії. Олексій після поранення так і не зміг стати на ноги та знаходиться в інвалідному кріслі.

«Але для нас це добрий приклад того, що життя продовжується і воно може бути яскравим та різноманітним, навіть після трагедій, поневірянь і різних викликів», – додав священник-волонтер.

Нагадаємо, На Центральному залізничному вокзалі встановили новорічну ялинку (відео)

Читайте також:

Замість Центрального залізничного вокзалу побудують ТРЦ

Дитяча залізниця запускає Полярний експрес