В ефірі телепрограми “Право на владу” 22 жовтня Кравченко заявив, що розуміє групу лобістів, яка була присутня в Офісі президента, які лобіюють свої фінансові інтереси. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

На днях один з розробників української вакцини, міжнародний експерт у сфері охорони здоров’я та епідеміології Михайло Фаворов, заявляв, що препарат може з`явитись вже через рік.

Кравченко зауважив, що аферу з українською вакциною придумали авантюристи з Офісу президента заради передвиборчого піару.

“Я знаю пару авантюристів в Офісі президента, які влаштували цю театральну постановку в гонитві за політичним піаром. Я розумію групу лобістів, які присутні в Офісі президента і лобіюють свої фінансові інтереси. Але обговорювати цей рівень лабораторної роботи студентів біологічного факультету Університету Шевченка, це невігластво вищого рівня.

Якщо ми продовжимо серйозну дискусію, то я попрошу Михайла Фаворова повторити англійською мовою на території США те, що він сказав в Офісі президента, тому що там дуже сильна система публічного права.

Я зідзвонився в США зі своїми колегами. І ми посміялися з цього всього.

Я змушений буду зараз у прямому ефірі після того, що наговорив Михайло Фаворов, звернутися до першого заступника Департаменту захисту національної державності Мотковському Роману Миколайовичу. У нього якраз в підпорядкуванні знаходиться управління по боротьбі з тероризмом і якраз вони займаються питаннями біотероризму. Тому що ця історія з переміщенням білків в лабораторії, приміщення в якісь середовища з вірусами-де ви живу культуру живого вірусу взяли? Цей маразм коментувати вище мого нервового межі і стресостійкості ” – сказав Кравченко.

Нагадаємо, українська вакцина від COVID-19 може з`явитись через рік

Читайте також:

В Україні буде своя вакцина від COVID-19? Зеленському представили результати досліджень

У МОЗ назвали 4 міста, де будуть проводити тестування вакцини від COVID-19