Звільнення Херсонської області від окупації Росії триває. Армія України завдала високоточних ударів по Антонівському мосту, наразі пересування естакадою стало неможливим. Бити по мосту потрібно було для того, щоб розірвати логістику російського військового угруповання. Після перемоги над Москвою міст буде відновлено.

Про це, як пише “Главред”, заявив керівник обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій.

У своєму Telegram-каналі він написав про те, що міст повністю не зруйновано, проте комунікація естакадою стала неможливою. Вдарити по Антонівському мосту було необхідно, щоб розтрощити транспортні шляхи і логістику російських окупантів.

“Вночі ЗСУ завдали високоточних ударів по Антонівському мосту у Херсоні. Міст не зруйновано, але через завдані руйнування ним пересуватися неможливо. Цим ЗСУ зруйнували логістичні та транспортні шляхи”, – зазначив Бутрій.

Також він додав, що після того як Україна здобуде перемогу у війні над Росією, Антонівський міст в обов’язковому порядку буде відновлено.

“Звільнення Херсонської області від російської навали триває! Спасибі нашим мужнім воїнам, які докладають надлюдських зусиль, щоб над нашою областю майорів наш прапор”, – підкреслив Дмитро Бутрій.