У п’ятницю, 7 січня рано вранці на відомого журналіста Андрія Куликова було скоєно напад. На даний момент журналіст відчуває себе добре, незважаючи на те, що ще є невеликі забиття і синці.

Про це Андрій Куликов розповів кореспонденту видання Новини.LIVE.

У п’ятницю, 7 січня в Шевченківському районі на проспекті Перемоги невідомі люди скоїли напад на журналіста. За словами Куликова, напад ніяк не пов’язаний з його професійною діяльністю

“Я пов’язую це з тим, що побачили самотню людину, яка йде пішки і накинулися в спробі пограбувати. З професійною діяльністю це ніяк не пов’язано”,- сказав журналіст.У п’ятницю, 7 січня в Шевченківському районі на проспекті Перемоги невідомі люди скоїли напад на журналіста. За словами Куликова, напад ніяк не пов’язаний з його професійною діяльністю

“Я пов’язую це з тим, що побачили самотню людину, яка йде пішки і накинулися в спробі пограбувати. З професійною діяльністю це ніяк не пов’язано”,- сказав журналіст.

Журналіст прокоментував свій стан на даний момент. Він сказав, що в цілому самопочуття у нього нормальне, незважаючи на забиття і синці.