В суботу, 15 серпня, о 10:00 у столиці на Річковому вокзалі відбудеться Національне вітрильне ралі. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

Захід відбуватиметься в рамках програми реабілітації та підтримки учасників бойових дій, щоб допомогти їм адаптуватися до цивільного життя.

Команди будуть формуватися з 3-4 осіб — учасників бойових дій, згідно з заявками, поданим капітанами. Заявки можна подати за посиланням: https://forms.gle/XX4sRGWfhEZPdBeE8.

Під час заходу відбудеться презентація онлайн-школи дистанційного навчання яхтингу для учасників бойових дій та навчальні майстер-класи для отримання практичних навичок водних видів спорту для ветеранів АТО.

Організатори заходу – громадська організація «Київський міський крейсерський яхт-клуб» у партнерстві із КБУ «Київський центр допомоги учасникам АТО» та ГС «Національна рада спортивної реабілітації захисників України».

Нагадаємо, що зранку, 5 серпня, у столиці замінували станцію метро Лук’янівська. Свідки повідомляють, що центром Києва розгулює наляканий лось (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

На День Незалежності 2020 в Києві пройде Марш ветеранів АТО

Під Києвом вдруге відбудеться Фестиваль повітряних куль

Аграрії створили найбільшу фігуру на пшеничному полі: рекорд України