Збройні сили України вже наблизилися майже впритул до північно-західної адмінмежі Луганської області, поки російські окупанти проводять масштабну мобілізацію.

Про це у своєму Telegram написав голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, пишуть Українські Новини.

Гайдай зазначив, що на Луганщині окупанти продовжують шукати чоловіків для мобілізації, в результаті чого скасували відстрочку студентам денної форми навчання, бо “родина решила иниче”.

“Як вирішила вона й те, що чоловіків для примусової мобілізації потрібно шукати ретельніше. Найбільш кмітливими виявилися воєнкоми в Хрустальному, де запустили вулицями міста дронів. І доки чоловіків в так званій “лнр” атакують з повітря, ЗСУ вже наблизилися майже впритул до північно-західної адмінмежі Луганщини”, – підкреслив очільник ОВА.

Також Гайдай повідомив, що окупанти за три місяці влаштували купу масових заходів, провели так званий “референдум”, але замінити зайву ділянку водо- чи газопроводу упродовж трьох місяців безпечної можливості не було.