Із часом президент Володимир Зеленський почне демонструвати свою зневагу та деспотичне ставлення до громадян.

Таку думку висловив психолог Валентин Кім в ефірі одного з телеканалів.

“Сатирик працює для того, щоб комусь сподобалася його критика. Він орієнтований на постійний зворотний зв’язок, на позитивне споживання аудиторією. Все, що він робить, він робить для того, щоб почути оплески. Йому потрібне схвалення…

Охолодження ставлення до Зеленського неминуче. По-перше, електоральне ядро ​​дуже розрізнене – це мікс. По-друге, сам по собі інтерес до політики у нас є циклічним, він пов’язаний із виборами, коли підігріваються електоральні настрої. Потім підігрівати їх стає занадто дорого. Охолодження до Зеленського буде. Він перестане отримувати ту підтримку й оплески, на які він звик орієнтуватися. У цьому стані невизначеності вийде справжня особистість. Якою вона буде – велике питання. Можу припустити, що вийде людина, більш схильна до деспотії і негативної реакції по відношенню до інших людей. Влаштовуючи рознос чиновникам, він демонструє агресивне і хамське ставлення до інших. Це природна для нього реакція, це не відрепетировано”, – сказав психолог.

“Я бачу у Зеленському зародок диктатора”, – додав він.

Володимир Зеленський має диплом юриста. Однак за фахом ніколи не працював. Усе свідоме життя присвятив сцені. За менше ніж 4 місяці після того, як у новорічну ніч пролунала його заява про участь у виборах, він отримав понад 70% довіри громадян. Це безпрецедентні для усіх президентських кампаній в Україні результати.

Зеленський пообіцяв, що за п’ять років змінить країну, втіливши гасла виборчої кампанії “Кінець епохи бідності”, “Кінець епохи брехні” та “Кінець епохи жадібності”, завершить війну на Донбасі, поверне українські території, посадить корупціонерів.