Наразі слідчі встановили всіх учасників вказаних подій. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

«Київською місцевою прокуратурою № 7 спільно зі слідчими управління поліції в метрополітені ГУНП у м. Києві повідомлено про підозру ще одному учаснику хуліганських дій у столичному метрополітені.

Як повідомлялося, 5 березня поточного року, під час руху електропотягу КП «Київський метрополітен» між станціями метро «Оболонь» та «Почайна» між групою молодиків та одним з пасажирів стався конфлікт», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що молодий хлопець зробив зауваження чоловікам, які у вагоні метро гучно висловлювались нецензурною лайкою. У відповідь молодики жорстоко побили хлопця, наносили йому удари руками і ногами по різним частинам тіла, навіть після того, як він втратив свідомість.

«За результатами розслідування встановлено всіх учасників вказаних подій. Обвинувальні акти відносно трьох підозрюваних за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб) вже скеровано до суду для розгляду по суті.

Ще одному учаснику побиття 5 серпня 2020 року повідомлено про підозру. Найближчим часом обвинувальний акт відносно нього також буде скеровано до суду», – зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо,  у Києві водій побив велосипедиста через зауваження (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Постраждали через колір шкіри: в Києві молодики побили іноземних студентів (відео)

Ранковий бій на Мостицькій: водії не поділили дорогу та побились посеред вулиці (відео)