У мережу потрапив відеоролик із затриманою жінкою, яка у вівторок, 20 липня, намагалася пограбувати банк у Оболонському районі Києва. Вона пояснила, що піти на такий вчинок їй нібито наказав “він” – “потойбічний голос, який постійно з нею говорить”.

Відеозапис опублікував Telegram-канал “Политика Страны”, пишуть Novyny.live.

Так, затримана представилась, проте, як з’ясувалося, назване нею ім’я не відповідає імені у документах. Вона розповіла, що їй 30 років і родом вона з Вишгорода, що на Київщині.

Жінка зізналася, що проживає сама, а на питання, чи усвідомлює вона, що накоїла, сказала, що до цього її підштовхнув “він” – “потойбічний голос, який постійно говорить лише з нею”. На кадрах вона виглядає дуже стурбованою та наляканою.

“Я не хотіла, він мене змусив. Він сказав, що може взяти на себе усю відповідальність. Він не називає свого імені. Він завжди зі мною розмовляє. Я не знаю, хто це. Він ні з ким не розмовляє, окрім мене”, — каже затримана.

Власні джерела видання “Страна” у МВС зазначають, що, ймовірно, у жінки “не все гаразд із психікою”, наразі її допитують та перевіряють.