На вулиці Луговій в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який обурився тим, що не потрапив до тролейбусу, жбурнув у вікно камінь та поранив у голову жінку-пасажирку. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Луговій пасажири затримали хулігана, який пошкодив громадський транспорт та поранив пасажирку. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції та швидка допомога.

Потерпілій жінці лікарі надали першу медичну допомогу та госпіталізували з забійною раною голови», – йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, чоловік, який не зміг потрапити у салон тролейбусу, вирішив проїхатись на драбині ззовні, але йому зашкодив зробити це водій тролейбусу.

Водій зупинив тролейбус на зробив хулігану зауваження. У відповідь зацепер кинув у вікно камінь, розбив його та влучив жінці у голову.

«Правоохоронці затримали 29-річного зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Оболонського управління поліції фігуранту оголосили про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

Як розповіли правоохоронці, хулігану загрожує до п’яти років обмеження волі.

facebook.com/UA.KyivPolice
facebook.com/UA.KyivPolice

Нагадаємо, перехожих на Оболоні обстріляли бомбами з фарбою (фото)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

За хуліганами на Русанівці слідкуватимуть відеокамери

Поліція встановила ще одного з організаторів перестрілки в Броварах та провела обшуки (фото)