Президент Володимир Зеленський, граючи “миротворця”, намагається подобатися усім. Але так не вийде.

Про це сказав блогер Сергій Іванов в ефірі Skrypin.ua.

“Очевидно, що зараз Зеленський знаходиться на перетині інтересів патріотично налаштованого населення і “ватного”. І він, як це властиво кожному артисту (людина звикла, що її люблять), хоче подобатися і тим, і тим. Намагається грати такого собі “миротворця”, подобатися усім. А так не вийде. Історична парадигма така, що цей шпагат закінчиться тим, що щось лусне посередині. Цей шпагат не увінчається жодним успіхом”, – зауважив блогер.

“Абсолютно вітаю те, що відбувається на Майдані. Тих людей, які виходять, вимагають. Це дуже здорова позиція. Від нас залежить, куди буде рухатися Зеленський.

За різними соціологічними опитуваннями патріотично налаштованого, україноцентричного населення набагато більше, ніж “ватного”.

За словами Іванова “якщо вимагати, не дозволяти політикам сумнівної репутації (маю на увазі не лише Петра Порошенка) очолити ці рухи, бо вони намагаються скористатися, якщо буде нормальна природна реакція нашого народу”, то влада почує.

“Треба бути взагалі навіженим, відірваним від реальності і заплеканим богданівіським темпоритмом, щоб не почути і не зрозуміти. Зрозуміло, що він (Зеленський. – Gazeta.ua) вмикає YouTube, а йому кажуть: “Та це порохобот”. Зрозуміло, як вони (оточення) можуть його тримати, коли кажуть що все це “штучно”. Це повторення Януковича.

Але від нас, суспільства залежить чи вдасться їм його заласкати чи ні”, – сказав Іванов.

1 жовтня президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна погодила так звану “формулу Штайнмаєра” щодо виборів в окупованих Росією районах Донецької та Луганської областей. Це викликало протестні акції суспільства.