Президент Володимир Зеленський за свій рахунок придбав житло сім’ї загиблого під час обвалу на шахті у Львівській області гірника Михайла Павлика.

Про це повідомляє “24 канал”

Зеленський купив двокімнатну квартиру площею понад 90 м² на п’ятому поверсі нового шестиповерхового будинку недалеко від центру Червонограда два тижні тому.

Ремонт у квартирі мають завершити до Дня Незалежності, 24 серпня.

За словами заступника глави Адміністрації президента Кирила Тимошенка, Зеленський про купівлю квартири ніде не говорив “і не збирався цього робити”.

“Він пообіцяв родині, він це зробив – і все. На відміну від деяких телеканалів, які квартиру купували в прямому ефірі”, – заявив представник АП.

Зараз у сім’ї шахтаря, що складається з дружини загиблого і трьох дітей (два сини у віці 15 і 16 років, а також 8-річна дочка), два нових житла.

30 травня під час візиту на шахту Львівщини, де внаслідок аварії загинули двоє гірників, президент Володимир Зеленський мав словесну перепалку з журналісткою телеканалу “Прямий”. Зеленський запропонував журналістці, щоб він та телеканал “Прямий” скинулися 50% на 50% та купили квартиру родині шахтаря.