“Народний фронт” закликає президента Володимира Зеленського невідкладно скликати засідання РНБО через придбання телеканалу ZIK народним депутатом від “Опозиційного блоку” Тарасом Козаком.

“Фракція “Народного фронту” звертається до Президента Володимира Зеленського із закликом невідкладно скликати засідання РНБО для розгляду питання загроз інформаційній безпеці з максимальним інформуванням суспільства про ухвалені рішення. Ми також попереджаємо, що інформаційна корозія здатна роз’їсти найміцніші позиції будь-якого політика, навіть якщо його підтримка в суспільстві безпрецедентно висока. І нам би зовсім не хотілося, щоб порядок денний українському Президенту, парламенту, уряду і всьому українському народу щоранку оголошували на каналах російського впливу в Україні”, – сказав лідер фракції “Народний фронт” Максим Бурбак.

Фракція “Народного фронту” закликала президента Володимира Зеленського невідкладно зібрати засідання Ради нацбезпеки та оборони, на якому обговорити нові пропозиції щодо перемир’я на Донбасі.