30 вересня у Києві відновлять рух швидкісних трамваїв № 1, №3. Також почне їздити тролейбус №27К. Рух автобусів №3Т та №4, які дублювали маршрут трамваїв, буде закрито.

Трамваї на коліях з’явились від учора. 29 вересня вони теж здійснюють технічні поїздки. Транспорт протягом вихідних курсує без пасажирів, зазначили в Київпастрансі.

28 вересня закрили рух трамваїв №2. Замість них їздять автобуси 2Т “Михайлівська Борщагівка Кільцева дорога: вул. Симиренка бульв. Кольцова вул. Литвиненко-Вольгемут вул.Зодчих просп. Леся Курбаса, в зворотному напрямку – просп. Леся Курбаса вул. Володимира Покотила бульв. Кольцова – вул. Симиренка.

Перший етап капітального ремонту планують закінчити до кінця року. Він передбачає ремонт трамвайного полотна, тротуарів та проїжджої частини у напрямку центру. У 2020 році почнуть другий етап ремонт проїжджої частини і тротуарів у напрямку Кільцевої дороги.

Швидкісний трамвай у Києві був закритий на капітальний ремонт із 22 червня. Трамваї №1 та №3 замінили автобусами. Мешканці столиці скаржились, що вони не вміщають усіх пасажирів. До того ж утворилися чималі пробки.