Жорстокий розбійний напад на подружжя пенсіонерів на Макарівщині розкритий – поліція затримала чотирьох іноземців. Про це повідомляє “Поліція Київської області”.

Зазначається, що 21 листопада невідомі особи в селі Андріівка Макарівського району напали на подружжя. Жорстоко побили пенсіонерів, забрали 600 гривень, прикраси і втекли у невідомому напрямку. Від отриманих тяжких травм 69-річний потерпілий помер у лікарні.

Як повідомив очільник поліції столичної області Андрій Нєбитов, завдячуючи професійності кримінальної поліції, слідчих та спецпризначенців, затримано чотирьох іноземців на території п’яти регіонів України. Один зі злодіїв розшукувався Інтерполом за участь у терористичній організації «ІДІЛ» і засуджений до 12 років позбавлення волі.

Громадяни Киргизстану та Таджикистану, віком 26 та 32-х років, затримані у порядку ст. 208 КПК України.
Зазначається, що спіймати злочинців поліцейським Київщини допомагали колеги з Житомирщини, Миколаївщини, Одещини та Чернігівщини.

Під час проведення обшуків за місцем проживання нападників поліцейські вилучили речові докази, зброю та вибухові пристрої.

Нагадаємо, Столичного поліцейського затримали за торгівлю наркотиками

Читайте також:

Поліція затримала вбивць трирічного сина Соболєва

СБУ затримало старшого слідчого поліції Києва на вимаганні хабарів