Про підозру повідомлено 26-річному працівнику магазину. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

«Київською місцевою прокуратурою № 9 повідомлено про підозру 26-річному чоловіку, затриманому за фактом розбійного нападу та вбивства жінки-адміністратора у Солом’янському районі столиці (ч. 3 ст. 187, ч. 2 п. 9 ст. 115 КК України).

2 жовтня 2020 року у підвалі одного з магазинів по проспекту Відрадному працівники магазину виявили тіло 35-річної адміністраторки закладу з численними ножовими пораненнями», – йдеться в повідомленні

Слідчими та оперативниками кримінального розшуку столичної поліції встановлено та затримано 26-річного чоловіка, який є працівником мережі цього ж магазину, якого підозрюють у вбивстві жінки.

«Встановлено, що заздалегідь придбавши ніж, чоловік прийшов до підвального приміщення магазину у кабінет адміністратора, де зберігались грошові кошти. Коли зрозумів, що жінка його впізнала, почав наносити їй ножові поранення (всього близько 15 ударів) та з місця події втік. Речові докази, у тому числі ніж, зловмисник заховав поблизу місця вчинення злочину», – йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені триває.

Нагадаємо, у Борисполі затримали грузина-вбивцю, якого розшукував Інтерпол

Читайте також:

Сильний вітер та дощі увесь тиждень: потужний циклон приніс в Україну зміну погоди

В Києві госпіталізували хлопчика, якого під час прогулянки вкусила змія