В Києві незабаром має з’явитися ще один житловий комплекс бізнес-класу Red Line з готелів та багатоповерхівок з розкішними пентхаусами. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на матеріали конкурсу Real Estate Market Awards.

За інформацією ресурсу “Хмарочос“, замовила будівництво компанія Гаріка Корогодського та Олександра Меламуда – ТОВ «Інтерспорт».

У 2018 році Департамент з архітектури і будівництва при КМДА видав цій компанії дозвіл на зведення спортивного комплексу з критим 50-метровим басейном.

 

Фото: Хмарочос

У в 2019 році ДАБІ відмовило компанії, яка намагалась перепрофілювати ділянку під комплекс багатоповерхівок.

Фото: Хмарочос

Але незважаючи на відмову замість басейну тепер тут будуть розкішні багатоповерхівки з три та затишні готельчики з зимовими садами і панорамними ліфтами.

“Архітектурне рішення комплексу сформовано на прагненні закритися від шуму центра міста та при цьому максимально насолодитися його красою. Тому малоповерхові будинки утворюють тихе напівзакрите подвір’я, а всі високі вежі розташовані у шаховому порядку та не закривають одне одному від büro A24D.

Фото: Real Estate Market

Площа майбутнього ЖК – 205 350 кв. метрів. Комплекс складатиметься з різновисотних будинків – восьми та 23-поверхових. Панорамні ліфти, зимовий сад, прогулянкова тераса, що об’єднує дахи невеличких готельчиків ат перлина комплексу – три- або чотирирівневі пентхауси.

Фото: Real Estate Market

“Ліфтово-сходові ядра житлових секцій вирішені оригінальним чином: людина, виходячи зі своєї квартири та очікуючи на ліфт, знаходиться в холі, наповненому з двох торців природних світлом. На кожному поверсі навколо панорамного ліфта організовано двосвітній простір з зимовим садом, звідки відкривається вид на місто”, – зазначають автори проєкту.

Нагадаємо, прокуратура відкрила справу проти будівництва житлового кварталу у Пущі-Водиці.

Читайте також:

Київміськбуд взявся добудувати ЖК Гармонія

“Монстру” – бути? Апеляційний суд Києва не дозволив знести зайві поверхи скандального ЖК на Подолі

Популярні новини зараз

У реабілітації українських ветеранів допомагають коні з ранчо на Київщині

У Києві планували витратити ₴0,7 млн та встановити 3D-конструкцію до Дня Європи - тендер

У Солом'янському районі уточнили, що падіння уламків ракет відбулось не на багатоповерхівку, а у приватний сектор

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще