Про це розповідається в матеріалі Володимира Бойка у виданні Naspravdi.Today, передає сайт Хрещатик.News.

Як повідомляється, про переїзд до резиденції Венедиктова домовилась з директором комплексу відпочинку “Пуща-Водиця” Державного управління справами Євгеном Єгоровим.

Зазначається, що 6-ти кімнатна резиденція має загальну площу 675,1 кв. м.

Як наголошує автор, користуватись резиденцією можуть тільки три людини – президент України, голова Верховної Ради України та прем’єр-міністр України (постанова Кабміну від 19 січня 1994 року № 18), але прокурорка звернулась до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням до Кабміну підписати документ, яким би дозволялось Венедиктовій офіційно проживати в резиденції Президента.

В матеріалі журналіст зазначає, що у липні генпрокурорка підписала з директором комплексу Єгоровим договір про оренду державної резиденції, в якій вона вже проживала, а потім переуклала документ в серпні, коли відповідний наказ-дозвіл на проживання був готовий.

Повідомляється, що плата за проживання в резиденції Президента для Венедіктової складає 63 990,00 грн щомісяця, тоді яка на утримання цієї з держбюджету передбачено суму 163 416,66 грн щомісяця.

Нагадаємо, хто така Ірина Венедиктова

Читайте також:

Буковинець намагався вивезти з України бурштину на понад пів мільйона (відео)

В небі над Києвом та іншими містами зафіксували американські військові літаки. Що відбувається? (відео)

Мінськ наповнили силовиками: Лукашенко офіційно вступив на посаду президента на таємній інавгурації