Біля Києва, по Обухівській трасі в селі Красне восени закрився ресторан, при якому існувала ферма та міні-зоопарк. При ресторані жили коні, вівці, поні, кози, корови та нутрії. Власник звільнив персонал ресторану та зник, залишивши тварин без їжі, помирати з голоду.

Волонтери та небайдужі люди, дізнавшись про те, що тварини залишились напризволяще, підняли на сполох та почали привозити їжу тваринам, повідомили про подію правоохоронцям.

Власнику загрожує кримінальна відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. Про це повідомляє пресслужба МВС України.

«Приватний міні-зоопарк на Обухівщині потрібен був його власнику, коли в теплу пору року приносив кошти.

А взимку, коли тварин треба годувати і піклуватися про них більш дбайливо горе-підприємець, щоб не сказати гірше, кинув тварин на голодну смерть.

Один коник помер. Двадцять овець, 14 корів, 5 коней, 2 поні, а також теля та коза лишились без їжі», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліція розпочала кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами. Тварин планують вилучити після з’ясування обставин. Горе-власнику загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, На острові Жуків знайшли шістьох занедбаних тигрів

Читайте також:

Рятувальники визволили лебедів з крижаної пастки

Сіль та трави в годівницях: лісівники Києва допомагають диким тваринам пережити зиму