Колишній заступник   голови Київської міської державної адміністрації постане перед судом за нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

“Київською місцевою прокуратурою № 9 скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього столичного чиновника, підозрюваного в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України)”, – йдеться в повідомленні.

Слідчими було встановлено, що Володимир Слончак втрутився в дії працівників патрульної поліції Києва під час оформлення ними адміністративного протоколу відносно жінки-водія.

Як відомо, на той час Слончак займав посаду заступника голови КМДА, він поводив себе з правоохоронцями агресивно, не реагував на зауваження патрульних, а у подальшому вдарив поліцейського.

Зазначається, що наразі обвинувальний акт відносно Володимира Слончака скеровано до Солом’янського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

В пресслужбі прокуратури нагадали, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, заступник голови КМДА Володимир Слончак побив патрульного, що зупинив його авто

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Ексзаступика голови КМДА Володимира Слончака заарештували

Кличко звільнив Слончака та вибачився перед киянами та поліцейськими