Київські волонтери забезпечують наших захисників та мешканців міста найнеобхіднішими продуктами, які наразі складно дістати в умовах війни. Іван Лісовий, директор Соломʼянського ринку, на базі якого було створено центр швидкого реагування на потреби захисту країни, на своїй сторінці у Facebook прозвітував про роботу центру.

«За допомогою нашого мобільного авангарду (моїх близьких друзів, колег, підприємців, а також мешканців) нам вдалось завезти в Київ: радіостанцій (40 шт.), 1200 буханок хліба за два дні, 122 кг муки, 42 кг цукру, 14 літрів олії, яйця (50 шт.), 117 кг круп, капусту (15 шт.), 3 кг моркви, ковбасу (55 шт.), 200 упаковок мівіни за 2 дні, консервацію (193 шт.), 20 упаковок чаю, гарячі обіди для наших захисників (90 шт.)» – йдеться у повідомленні.

Також було надано багато медикаментів, дитячого харчування, елементів живлення, ліхтариків, шкарпеток, засобів гігієни, зарядних пристроїв, цигарок. 

Більша частина з усього вже доставлена до місць дислокації тероборони, відділень поліції, військових частин, медзакладів, а також надано допомогу сімʼям з дітьми, які перебувають у складних умовах.

«Також сьогодні з вашою допомогою ми зібрали 11795,00 грн, які ми витратимо на елітну амуніцію для наших захисників!», – додав Іван.

Наразі необхідна допомога для лікарень, а саме: теплі пледи, ковдри, одноразовий посуд, пральний порошок, пелюшки, серветки, продукти. Усе це волонтери можуть принести у центр швидкого реагування, що розташований за адресою: вул. Солом‘янська, 24.

Нагадаємо, що раніше на базі Солом‘янського ринку створили центр швидкого реагування на потреби захисту країни. Про це повідомив директор ринку Іван Лісовий.