Шанси на проходження до парламенту партії Володимира Гройсмана дорівнюють нулю. Вся проблема в її лідерах і їхніх справах.

До цієї партії приєдналася частина депутатів Ради від “Народного фронту” та міністрів, теж за квотою НФ. Зараз саме переважна більшість депутатів від “Народного фронту” та чинних міністрів є найбільш непопулярними в українському суспільстві. Їхні рейтинги давно мають стійке від’ємне значення. Таку думку висловила членкиня Правління міжнародної спілки “Інститут національної політики” Марина Багрова, передає 24 канал.

“Різні неангажовані соціологічні дослідження показують, що переважна більшість громадян України є сильно розчарованою в чинному складі українського уряду. Люди вважають їх винними у провалі справжніх реформ, зростанні цін на газ і комунальні послуги, у падінні рівня життя, в нездатності створити сприятливі економічні умови для підтримки малого та середнього бізнесу, відтоці мільйонів громадян України з країни на заробітки за кордон та в інших бідах”, пояснила Багрова.

До першої десятки виборчого списку партії “Українська стратегія Гройсмана” увійшли лідер партії Володимир Гройсман, міністр освіти Лілія Гриневич, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джаппарова, міністр культури Євген Нищук. Також йтиме міністр юстиції Павло Петренко, екс-заступник глави Адміністрації президента Сергій Марченко, Андрій Тететерук, секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, релігієзнавець Віктор Єленський.