Підприємець і волонтер, четвертий номер у виборчому списку “Слуги народу” Давид Арахамія не поважає олігарха Ігоря Коломойського.

“Я не поважаю Коломойського. Коли я прилетів у Дніпро, то побачив, у якому стані Дніпровський аеропорт. Якщо це рідне місто такої заможної людини, то я вважаю, що йому просто “по фігу”. Якщо йому “по фігу” на своє місто, то як йому може бути не “по фігу” на свою країну?” сказав він в інтерв’ю Радіо Свобода.

Арахамія наголосив, що питання зв’язків партії з Коломойським було одним з вирішальних для нього.

“Дві речі, які мене турбували перед тим, як я міг погодитися чи не погодитися приєднуватися до команди. Це зв’язки з Коломойським. І друге це ставлення до Росії. Тобто дві мої червоні лінії. З Коломойським він (Зеленський ред.) мені відверто сказав, що вони партнери по “Кварталу” були, не партнери, а він надавав канал, час, тому вони знайомі. Але каже: ти ще подивишся, коли з часом побачиш мої зв’язки з Коломойським з точки зору, як я буду діяти”, сказав Арахамія.

Із виборчого списку президентської партії “Слуга народу” викреслили 23-річного Романа Карабаджака, який ішов під номером 83.