Віталій Кличко сьогодні зранку перебував на робочому місці – у Київській міській державній адміністрації, де тривала нарада щодо ліквідації пошкоджень на тепломагістралі на вулиці Антоновича. Про це мер Києва написав на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі! Дякую всім, хто турбувався про моє здоров’я! Я в нормі. А тим, хто розповсюджував чутки, зазначу: фантазуйте краще про щось своє особисте. Бо не думав, що звернення до лікаря може викликати таку хвилю легенд», – написав Кличко.

Мер Києва підтвердив, що був у лікаря, але з робочого ритму не випадав і підкреслив, що наразі перебуває на нараді щодо ліквідації пошкоджень тепломагістралі на вулиці Антоновича.

«Так, у лікарні я був. Так, зробили деякі маніпуляції. Нічого екстраординарного. З робочого ритму не випадав. І зараз на роботі. Нарада щодо ліквідації пошкоджень на тепломагістралі на вулиці Антоновича. Рух транспорту там плануємо відновити до завтрашнього вечора. Так що, здоров’я всім! І психічного, зокрема!» – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо,Дід Мороз-Кличко привітав киян новорічним мультиком

Читайте також:

Мер Києва Віталій Кличко зняв відеозвіт про рік, що проминув

Шулявський міст відкрито! Кличко в костюмі Діда Мороза на квадроциклі відкрив рух (відео)