04 грудня 2019 року, у місті Києві співробітники Головного слідчого управління, Департаменту карного розшуку, за участю бійців КОРДу під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України затримали зловмисників, які планували викрадення жінки – помічника народного депутата України – із застосуванням насильства. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Зазначається, що зловмисників, які чітко спланували викрадення жінки з метою вимагання викупу у розмірі 500 тисяч доларів США, затримали.

«У листопаді 2019 року правоохоронці отримали оперативну інформацію про діяльність злочинної групи, яка на території міста Києва готує викрадення людини з метою отримання винагороди. Слідчі Головного слідчого управління розпочали кримінальне провадження.

Вчора у Києві співробітники Головного слідчого управління, Департаменту карного розшуку, за підтримки управління внутрішньої безпеки ДКВС України та органів юстиції та за участю бійців КОРДу під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України затримали зловмисників», – йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що у зловмисників під час огляду вилучили молоток, ніж, два шприци з речовиною, схожою на наркотичну, і бойову гранату.

Затриманим загрожує від 5-ти до 10-ти років позбавлення волі.

 

Нагадаємо, Столичного поліцейського затримали за торгівлю наркотиками

Читайте також:

Вбивство сина Соболєва: поліція провела слідчий експеримент

Грабіжник із соцмереж: поліцейські затримали зловмисника