Уряд ще більше обмежить перебування людей на вулиці – тепер на вулицю виходити можна лише поодинці. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу МОЗ і виступ його очільника Максима Степанова в ефірі “Право на владу”.

“Для того, щоб в нас не було іспанського чи італійського сценарію поширення коронавірусу, нам потрібно посилення карантину”, – заявив Максим Степанов.

За словами міністра охорони здоров’я перебування людей на вулиці має бути обмежено в часі. Зачинять всі спортивні та дитячі майданчики. Заборонять прогулянки в парках та всі масові заходи, в тому числі закриють і церкви. Без масок тепер на вулиці з’являтися не можна. А також не можна ходити навіть по двоє, якщо з тобою не дитина або людина з особливими потребами.

“Жахливі спалахи пандемії в деяких європейських країнах, на мою думку, спричинені тим, що вони занадто зволікали із впровадженням обмежувальних заходів. Тому я одразу казав, що у цій війні із невидимим ворогом потрібно діяти швидко та рішуче”, – підсумував Максим Степанов.

Нагадаємо, 1 квітня Уряд вже заборонив з’являтися на вулиці компаніям, де більше двох осіб.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В Україні 942 випадків захворювання на коронавірус, в Києві – 180

Перша смерть від коронавірусу в Києві: що відомо

Ми готові до епідемії лише на папері: Бахматов оприлюднив результати аудиту лікарні №17