Станом на 15 годину 22 червня рятувальники розбирають завали на четвертому поверсі будівлі: шукають двох осіб. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу ДСНС.

Роботи у десятиповерхівці по вулиці Соломії Крушельницької, зруйнованої вибухом газу, не припиняються. У зв’язку із постійною загрозою обрушення, рятувальники розпилюють плити вручну Потім їх прибирають краном.

Через обмежений простір на місці працюють 3-4 спеціалісти, повільно і дуже обережно. Наразі шукають двох людей. Родичі  двох зниклих чоловіків стверджують, що вони повинні були знаходитися у квартирі. Але під завалами може бути більше осіб – гості чи родичі.

“Пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть здійснюватися до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою”, – йдеться у повідомленні ДСНС.

Також у ДСНС повідомляють, що дозволили мешканцям сусідніх під’їздів забрати свої речі. Запускати їх будуть по одній сім’ї та у супроводі рятувальників чи поліції.

За інформацією деяких телеграм-каналів, які поширили відео суперечки між рятувальниками та мешканцями дому, останні підозрювали спеціалістів ДСНС у мародерстві.

Нагадаємо, у неділю вранці 21 червня у будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, прогримів вибух, який зруйнував чотири поверхи шостого під’їзду. З-під завалів дістали трьох загиблих людей і п’ятьох травмованих, зокрема дитину.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Допомога постраждалим від вибуху: Київ виділить з резервного фонду міста 30 млн

Поліція назвала причини вибуху у висотці на Ревуцького