Голова комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Ткаченко, який нещодавно подав декларацію на посаду глави КМДА, заявив, що вибори мера столиці відбудуться  ближче до весни.

В інтервʼю LB.ua нардеп від партії “Слуга народу” зазначив: «Я б хотів, щоб вони [вибори] відбулися якомога раніше, тому що часу вести позиційні дискусії не так багато. Але, схоже, вони будуть… ближче до весни».

В цій розмові Олександр Ткаченко зокрема окреслив пріоритети своєї діяльності на майбутній посаді  – це, за його словами, інвентаризація, яку він має намір провести насамперед, щоб розуміти ситуацію в місті.

«Провести інвентаризацію — розуміти, що в місті насправді відбувається. Оцінити масштаб викликів, як мінімум за пʼятьма-шістьма напрямками, які я вважаю пріоритетними. Прийняти рішення в цьому напрямку й поставити заслін для існування системи тотальної корупції»,  – описав майбутні кроки претендент на посаду голови адміністрації Києва.

Нагадаємо, що 1 жовтня комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку запропонував парламенту прийняти за основу законопроєкт про внесення змін до закону «Про столицю України — місто-герой Київ», співавтором якого є Олександр Ткаченко.

Як повідомляв портал “Хрещатик.news”, киянам запропонували відредагувати закон про столицю.

Читайте також:

Американці готові підтримати Україну і вибачаються за негативний вплив на нашу країну: Ткаченко

Головою КМДА може стати колишній гендиректор «1+1»

Київрада просить залишити Кличка головою КМДА