В Гідропарку розпочалися масштабні зміни, які передбачають перетворення острову на великий простір для спорту та розваг. На черзі перевірка забудов і місць загального користування, в результаті якої всі незаконні конструкції будуть знесені, а захоплену землю повернуть місту. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський. Повідомляє КМДА.

«Міська влада попереджала тих, хто займався самозахопленням території Гідропарку про те, що вирішувати питання будемо в рамках закону і тепер прийшов час дій. Ми наведемо лад у Гідропарку і приберемо звідти все сміття, щоб знов зробити це місце улюбленим для сімейного відпочинку. Оновлений сучасний Гідропарк – це наша амбітна мета, яку ми вже почали втілювати у життя», – пояснив В. Мондриївський.

Повідомляється, що разом із волонтерами вже проведено декілька глобальних прибирань території, вивезено десятки тонн сміття, висаджено понад 100 нових дерев. На черзі перевірка діючих закладів громадського харчування та розваг на дотримання правил пожежної безпеки й інших необхідних норм.

Нагадаємо, незаконні забудови Києва: КМДА оприлюднило список

Читайте також:

Ювілейна поїздка: На 10-мільйонного пасажира е-квитка чекає винагорода

КМДА створила сайт, де кияни перевірятимуть споживання тепла у будинках