Держава-агресор змінює тактику завдання ракетних ударів та використання дронів по Україні. Найбільш імовірними цілями можуть стати військові об’єкти та все, що пов’язано з контрнаступом українських військ.

Про це в інтерв’ю Gazeta.ua розповів речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, пишуть Українські Новини.

Юсов зазначив, що план Росії з доведення України до блекауту та критичного стану інфраструктури провалився, тому окупанти повертаються до використання ракет та дронів, як це було під час першої тактики повномасштабного вторгнення.

“Тобто найбільш ймовірними цілями можуть знову стати військові об’єкти, шляхи постачання і все, що пов’язане з підготовкою до продовження процесу деокупації українських територій. Ворог намагатиметься зірвати наш наступ”, – підкреслив представник ГУР МО.

При цьому найбільше буде страждати цивільна інфраструктура, оскільки у РФ залишилося близько 15 відсотків від початкової кількості високоточної зброї, тому дуже часто ворог застосовує застарілі, неточні й неефективні засоби, сказав Юсов. За його словами, таких масованих ударів, які були, скоріше за все, очікувати не варто, принаймні, з такою регулярністю.