Про це повідомив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, інформує сайт Хрещатик.news.

Як розповів міністр, НСК відкриється у святковий день, 28 червня.

«Відкриття заплановано на святковий для України день – 28 червня, День молоді та День Конституції України. Відтоді і до кінця вересня кожен охочий може відвідати «Олімпійський», обрати спорт до душі та провести час активно й з користю, ще й на свіжому повітрі. Я впевнений, що це надважлива ініціатива, адже пріоритетне завдання Міністерства молоді та спорту – зробити все, щоб наша нація була сильною та здоровою. Звичайно, ми всі розуміємо, що в Україні та в Києві зокрема діє карантин. І це означає, що дотримання усіх санітарних норм є обов’язковою умовою функціонування спортивного простору. Безпека кожного – це найголовніше завдання», – наголосив Вадим Гутцайт.

Зазначається, що спортивний простір НСК буде відкритий для всіх охочих, але під час карантину – за умови дотримання протиепідемічних заходів.

• З 28 червня, всі бажаючи зможуть зіграти в баскетбол, волейбол, настільний теніс або спробувати вільне катання на роликах. Також будуть облаштовані зони для workout та армреслінгу.

• Вільні тренування на території спортивного комплексу будуть доступні: у вихідні дні (з 08:00 до 20:00) та будні (крім днів проведення футбольних матчів).

• Для тренування буде потрібний власний інвентар відповідно до виду спорту та засоби особистого захисту (маска, антисептик).

 

Нагадаємо, в столиці дозволили відкрити музеї, кінотеатри та басейни

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Табори та оздоровчі заклади для дітей не відкриють до 31 липня: КМДА

Популярні новини зараз

Уламки російських ракет впали у двох районах столиці - КМВА

У Київській області під час будівництва укриття вкрали гроші

У продажу шматка землі біля Цирку, журналісти знайшли слід прибічників "Партії Регіонів"

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще

В столиці відкрили сезон купання: 12 пляжів Києва отримати дозвіл