Українські військові ледь не щоночі влаштовують окупантам запальні вечірки на Херсонщині. Лиш за цю ніч вдалось знищити відразу 2 склади з ворожим боєкомплектом.

Про це, як пише “24 канал”, під час ефіру телеканалу “Еспресо” розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Він зауважив, що росіяни за будь-якої нагоди бідкаються на Сполучені Штати, які сприяють цим “вечіркам”. Воно й не дивно, адже HIMARS продовжують ефективно знищувати ворога.

“Наші HIMARS працюють постійно, майже кожну ніч. Вночі знову відпрацювали (ЗСУ. – ред.) біля Берислава, склад з боєкомплектом. Там були чутні детонації з ночі”, – підкреслив Хлань.

Він також розповів, що поблизу Херсона теж лунали потужні вибухи цієї ночі. Мовиться про район Чорнобаївки, яка стала своєрідним бермудським трикутником для загарбників.

Там, за словами депутата, ЗСУ вкотре завдали удару по скупченню військ ворога. Водночас він зауважив, що попри шалені втрати окупанти продовжують послідовно стягувати туди як техніку, так і живу силу.

Сергій Хлань додав, що наші військові останнім часом займаються поступовим знищенням тилових запасів ворога. Попри це загарбники, хоч і значно скромнішими темпами, продовжують накопичувати свої сили на Херсонщині. А роблять вони це тому, що страшенно бояться подальшого просування ЗСУ.