Молодий столичний ресторатор і бізнесмен Aршак Саргсян балотується до Верховної Ради. Про це він повідомив в соціальних мережах, опублікувавши фото посвідчення кандидата в народні депутати України. Безпартійний самовисуванець буде боротися за місце в парламенті по одномандатному виборчому округу №213 в Києві, де очікується гостра боротьба за голоси електорату.

Широкій громадськості він відомий завдяки успішним проектам: компанія “VIP Party Group”, ресторани “Beeze” і “Beeze Black”, барбершоп “Tony Montana”.

Має активну громадянську позицію. З перших днів війни на Донбасі надає допомогу ветеранським та волонтерським організаціям. Довгий час займається меценатством.

У передвиборчій програмі приділяє увагу необхідності реформування ряду галузей: державна влада, зовнішня політика, обороноздатність, економіка, медицина, освіта і наука. Ключові зміни планує направити на молодь як генератора змін і джерело суспільного прогресу.

Кандидат заявив, що він відкритий до спілкування і згоден на конструктивний діалог і продуктивні дебати як з виборцями, так і з опонентами.