У Київській області окупанти зґвалтували жінку. 33-річна українка Наталія (несправжнє ім’я) розповіла, що над нею кілька годин знущалися п’яні російські окупанти.

Перед цим військові застрелили її чоловіка і собаку, зізналася жінка в інтерв’ю виданню The Times, на яке посилається “Главред”.

Російські військові прийшли в будинок до Наталії 9 березня. За її словами, командир частини, який представився Михайлом Романовим, був п’яний і розбив її автомобіль, щоб вона не змогла втекти. Коли настала ніч, жінка почула один постріл і потім побачила тіло свого 35-річного чоловіка Андрія, який лежав на землі біля воріт.

“Хлопець молодший приставив пістолет до моєї голови і сказав: “я застрелив твого чоловіка, тому що він нацист”, — розповіла Наталя.

За словами жінки, в цей момент її 4-річний син Олексій (псевдонім) ховався в котельні. Солдат, який застрелив її чоловіка, сказав їй:”тобі краще заткнутися, інакше я візьму твою дитину і покажу йому мізки його матері, розкидані по всьому будинку”.

“Він сказав мені роздягнутися. Потім вони обидва згвалтували мене по черзі. Їм було все одно, що мій син плаче в котельні. Вони весь час тримали пістолет біля моєї голови і знущалися наді мною, кажучи: “Як ти думаєш, вона зі**т? Вбити її або залишити в живих?”- розповіла Наталя.

Російські окупанти повернулися приблизно через 20 хвилин, щоб знову зґвалтувати жінку. За її словами, солдати “були настільки п’яні, що ледь стояли на ногах”.

“Врешті-решт вони обидва заснули в кріслах. Я прокралася в котельню і сказала синові, що нам потрібно бігти дуже швидко, інакше нас застрелять. Поки я відкривала ворота, мій син стояв поруч з тілом батька, але було темно… він не зрозумів, що це його батько”, — повідомила Наталя.

В результаті Наталії з сином вдалося втекти і зараз вони знаходяться у родичів в Тернополі. Жінка досі не розповіла 4-річному Олексію про його батька.

“Він багато чого не розуміє… тут, на дитячому майданчику, він підходить до людей і каже, що нам довелося покинути наш будинок, тому що була війна і в будинку були бандити, а тато залишився. Він не знає, що його батько мертвий”, – сказала вона.

Крім того, за словами жінки, вона не може поховати свого чоловіка, бо їх село досі окуповане ворогами.