До чергової частини поліції Києва надійшов виклик від мешканця будинку на вулиці Військовій про те, що у сусідній квартирі він виявив труп чоловіка.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва, на яку посилається  «Вечірній Київ».

На місце події прибули слідчі та судово-медичний експерт. У квартирі, де знаходилося бездиханне тіло, перебували чоловіки та жінка, які пояснили, що під час застілля їх товариш нібито заснув.

«Після первинного огляду тіла потерпілого судово-медичний експерт на місці події не виявив видимих ушкоджень, які могли спричинити смерть. Однак після проведення судово-медичної експертизи, було встановлено, що у чоловіка пошкоджений внутрішній орган, імовірно від побиття, що призвело до загибелі. У ході досудового розслідування ми встановили, що до смерті чоловіка причетна його співмешканка. Жінка прийшла до квартири, де потерпілий із товаришами розпивав спиртне та вдарила його ногою у живіт, від чого чоловік помер на місці», — коментує старший слідчий Голосіївського управління поліції Володимир Темченко.

Підозрюваною виявилася раніше не судима 43-річна киянка. Жінку затримали за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

За скоєне фігурантці загрожує до десяти років тюрми.