У Києві, в району станції метро Лук’янівська вагітна жінка скоїла жорстоке вбивство.

Жінка викинула з вікна 9-го поверху кішку, тварина довго помирала від отриманих травм, повідомляє dtp.kiev.ua.

“В будинку що навпроти, вагітна дівчина з 9-поверху відчинила вікно, і холоднокровно викинула кішку. Після, я і моя подруга вибігли вниз в надії, що кішка залишиться живою. В слід за нами спустилася ця тварюка. Ми почали лаятися, почали кричати, щоб та брала кота, поки той ще дихав. У відповідь почули “дівчата, відійдіть, бо я викличу поліцію”, – кажуть свідки трагедії.

Жінки розповіли, що викликали поліцію, але ті не приїхали.

“Страшно те, що сьогодні це був кіт, а завтра це може бути її ж дитина, дівчина вагітна”, – додала свідок того, що сталося.

Поведінка шкуродерки обурила мережі. В коментарях люди не обирають слів на адресу оскаженілої.

“А у нас є Національна поліція України? Я не бачу вже 4 роки. Викликала на подібні факти багато раз-повне ігнорування”, – пише Антоніна Смолій.

“У такої мами і дитина такою ж буде. “Це як не прикро але жорстока правда життя, я взагалі їй народжувати не дала, потрібно проводити найголовніший тест життя на співчуття до ближнього твого і в тому числі до беззахисному тварині”, -обурюється Віра Аришева

“Їй скоро народжувати, бог все бачить і сподіваюся пологи пройдуть у всіх муках пекла, та й які наслідки після будуть не нам судити вона собі сама вирок підписала”, – написала Олена Хальчіцкая.

У Львові двоє молодих людей заради забави викинули кота з вікна багатоповерхівки і зняли це на відео.

Хлопці скинули бідолашну тварину з висоти дев’ятого поверху, а потім самі виклали відеозапис в мережу. Відповідний ролик опублікував News Kiev в Instagram.