Як повідомив Кличко, в’їзди і виїзди зі столиці не закриті, а контролюються. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

Як відомо, з 17 березня приміські автобуси не пускають до столиці, але легковими автомобілями заїжджати до столиці дозволено.

«Сьогодні в’їзди і виїзди зі столиці не закриті, а контролюються. Із 17 березня діє обмеження для в’їзду автобусів міжміського та міжобласного сполучення. Всі обмеження, встановлені для міста Києва, – синхронізовані з рішеннями Кабінету Міністрів. В’їзд до Києва легкового транспорту не обмежено», – наголосив Віталій Кличко.

Також Кличко нагадав, що блок-пости на в’їздах у Київ, на яких чергує поліція та представники муніципальної варти, запровадили тиждень тому.

За словами мера, температуру тіла на в’їздах роблять поки вибірково.

Віталій Кличко наголосив на тому, що в разі погіршення ситуації із поширенням коронавірусу, в столиці будуть введені додаткові обмеження.

«Хочу підкреслити: якщо буде різкий стрибок вірусу, будуть ухвалені більш жорсткі обмеження. Інакше ми цю заразу не зупинимо!», – підкреслив мер Києва.

Під час прес-брифінгу 30 березня Кличко розповів, коли в Києві вимкнуть опалення.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Чи очікує на Київ сміттєвий колапс: Кличко

Онлайн брифінг Віталія Кличка щодо COVID-19 (наживо)