Майже на всій території України 15-18 жовтня спостерігатиметься практично літня спека. А тому зберігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Особливо в зоні ризику виникнення та розвитку пожеж опиняться центральні та південні області країни: Донецька, Запорізька, Тернопільська, Хмельницька, більшість районів Житомирської, Київської, Черкаської, Кіровоградської, Вінницької, Рівненської, Івано-Франківської, Чернівецької та Одеської областей. Про це попереджає Український гідрометцентр.

У метеорологічному попередженні також зазначається про можливі тумани вночі та вранці 16 жовтня.

«Вночі та вранці 16 жовтня у центральних, південних, східних областях та в Карпатському регіоні туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпечності, жовтий). 15-18 жовтня у Донецькій, Запорізькій, Тернопільській, Хмельницькій, більшості районів Житомирської, Київської, Черкаської, Кіровоградської, Вінницької, Рівненської, Івано-Франківської, Чернівецької та Одеської областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки».

Нагадаємо, що рішення Київради від 2017 року про заборону продажу алкоголю у стаціонарних об’єктах торгівлі в місті Києві з 23:00 до 10:00 ранку Верховний суд визнав незаконним.

Читайте також:

Повна мобілізація як шлях до миру: Вадим Пристайко

Уряд виділив шахтарям 1 мільярд гривень