16 жовтня, відбулася прес-конференція з нагоди Всесвітнього дня продовольства за участі заступниці Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Інни Мєтєлєвої та національного координатора проекту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) в Україні Оксани Рябченко. Про це повідомляє прес-центр Міністерства.

“Наразі Мінекономіки впроваджує низку суспільно важливих реформ. Одним з головних наших пріоритетів є гарантування продовольчої безпеки та забезпечення доступу кожного українця до здорової та безпечної їжі, на всіх етапах та ланцюгах її створення. Надійним партнером у цьому процесі є Продовольча та сільськогосподарська організація ООН, разом з якою ми впроваджуємо і розробляємо важливі та суспільно корисні проекти”, – розповіла Інна Мєтєлєва.

Як заявила Інна Мєтєлєва, найближчим часом в країні з’явиться аграрний реєстр виробників сільськогосподарської продукції. Про це повідомляє «Сегодня».

Проект буде реалізований в співробітництво зі Світовим банком.

Як пояснила Мєталєва на першому етапі для формування реєстру будуть використовуватися всі доступні бази даних, створення цього реєстру не пов’язане з очікуваним відкриттям ринку землі – реєстр дозволить контролювати виробників сільгосппродукції продукції.

Як повідомляв портал “Хрещатик.news”, спалювання листя є дуже шкідливим для здоров’я і карається штрафом

Читайте також:

Україну не включили до сотні безпечних країн для жінок

Скільки відпочиватимуть українці у 2020 році