Про концепцію облаштування бульвару Марії Примаченко в рамках проєкту Prima Maria Art Boulevard йшлося на виїзній нараді Печерської РДА. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Печерської РДА.

Так, планується створення муралу, скульптурних композицій, а також тематичного облаштування підземного переходу на перетині бульварів Марії Примаченко та Лесі Українки, який заплановано прикрасити мозаїкою за мотивами видатної української художниці.

В пресслужбі зазначили, що оновлений бульвар має стати своєрідним музеєм, де оселяться персонажі картин видатної української художниці Марії Примаченко.

Відповідні роботи щодо облаштування музею під відкритим небом планують завершити до вересня цього року.

“За результатами наради очільниця Печерської райдержадміністрації дала доручення відповідним підрозділам та комунальним підприємствам району відпрацювати проблемні питання облаштування бульвару з подальшим виконанням відповідних робіт, щоб з вересня цього року жителі та туристи столиці змогли естетично насолоджуватися сучасними арт-об’єктами на історичній вулиці центрального району столиці”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Києві можна побачити диво-птахів Марії Приймаченко

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

На базі Бесарабського ринку планують створити музей

Столичний суд заборонив будівництво ЖК біля музею Пирогово