КП «Київкомунсервіс» продовжує заміну старих і встановлення нових контейнерів для твердих побутових відходів (ТПВ) та контейнерів для сухої фракції – пластику, паперу, скла тощо. Повідомляє пресслужба КМДА.

Як зазначив керівник «Київкомунсервісу» Максим Ляшкевич, лише за листопад 2019 року працівники комунального підприємства замінили в столиці cтарі контейнери на нові сміттєві баки у кількості 451 шт.

«Старі й зламані контейнери ми міняємо на нові в усіх районах міста. Орієнтуємось, зокрема, і на звернення мешканців, і на інформацію наших працівників. Неодмінно міняємо пошкоджені контейнери без кришок, зі зламаними коліщатами тощо. Адже баки без кришки – це розкидане сміття у дворі, це додаткова робота для прибиральників і, врешті-решт, просто неналежний санітарний стан території. Заміну контейнерів ми здійснюємо поступово, адже використовуємо мобільну і негабаритну спецтехніку, що повинна заїхати навіть у найбільш вузькі проїзди та двори. Але переконаний, що з часом у столиці будуть лише нові й сучасні контейнери», – повідомив Максим Ляшкевич.

Зазначається, що протягом минулого місяця в Голосіївському районі встановлено 48 контейнерів, у Дарницькому – 30, Деснянському – 90, Дніпровському – 62, Оболонському – 41, Печерському – 14, Подільському – 7, Святошинському – 54, Солом’янському – 52, Шевченківському – 53.

Нагадаємо, Киянам пояснили, куди викидати термометри, батарейки та енерголампи

Читайте також:

Київ та область об’єднують зусилля задля розв’язання проблем зі сміттям

“Нова пошта” в столиці прийматиме сміття на переробку

З Деснянського парку прибрали стихійне сміттєзвалище