Про це повідомила сама співачка на своїй сторінці у Фейсбуці. Неприємна подія сталась в одному з дитячих магазинів в столичному Ocean Plaza.

«Зараз дуже модно фотографуватися з нашої поліцією, але вчора ми фотографувалися не для модного Селфі в соц. мережах. Поліцейські протоколювати розповідь про те, як циганка з точністю хірурга витягла мій iPhone Pro Max з кишені (я дізналася про це пізніше, коли дивилася кадри камери відеоспостереження). Це сталося в Будинок іграшок в Ocean Plaza – Оушен Плаза. Я сумніваюся, що коли-небудь знову побачу свій телефон ((IPhone заблокований і знаходиться у всесвітньому списку втрачених телефонів», – написала Камалія.

За словами співачки, це не перший подібний випадок в Ocean Plaza, тому вона порадила бути обережними в цьому торговому центрі.

Як повідомили в поліції Києва, за фактом крадіжки мобільного телефону у співачки розпочато кримінальне провадження. Проводяться слідчі та оперативно-розшукові дії для встановлення особи, причетної до злочину.

«До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у відвідувачки магазину на вулиці Антоновича вкрали мобільний телефон. На місці події правоохоронці провели ряд першочергових слідчих дій, відпрацювали відео з камер спостереження, опитали свідків та потерпілу.

Попередньо поліцейські встановили, що коли жінка відволіклася на товар, невстановлена особа витягнула у неї із кишені смартфон», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за скоєне зловмисниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, Знайшли грабіжника автівки співачки MARUV

Читайте також:

Злодюжка в медичній масці пограбував поштове відділення на Позняках

Винесли 9 млн: працівниця зі спільником пограбували обмінний пункт