Мін’юст дозволив користуватися холодильниками в СІЗО, а в установах виконання покарань – мультиварки і тренажери, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на сайт Українських новин.

В слідчих ізоляторах осіб, узятих під варту, і засудженим, які перебувають у камерах, дозволено користуватися холодильниками із загальним обсягом до 280 літрів, а в установах виконання покарань – мультиварки, – йдеться в наказі Мін’юсту.

“Переглянуто списки харчів, предметів першої необхідності, інших речей і предметів, які засуджені можуть отримувати в посилках (передачах) і бандеролях, купувати в магазинах слідчих ізоляторів, установах виконання покарань і зберігати при собі”, – говориться в наказі.

У прогулянкових двориках установ виконання покарань та слідчих ізоляторів по можливості розміщення дозволено встановлювати столи для гри в настільний теніс, велотренажери, кардіотренажери, силові тренажери. Для неповнолітніх в прогулянкових двориках рекомендується додатково обладнати майданчики для гри в мініфутбол, баскетбол, волейбол, тощо.

Нагадаємо, Чоловік квадрокоптером передавав наркотики до СІЗО (відео)

Читайте також:

В порту “Южний” замість бананів знайшли рекордну партію наркотиків (відео)

За нардепа Юрченка невідомий вніс 3 млн застави