Столичні поліцейські розшукують зловмисників, які пошкодили банкомат на Троєщині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Повідомляється, що двоє чоловіків у тамбурі банківського відділення Ощадбанку на вулиці Закревського намагалися підірвати банкомат.

«Уночі на спецлінію 102 від охоронця надійшло повідомлення про те, що він почув звук вибуху та побачив двох невідомих, які вибігли із приміщення відділення банку на вулиці Закревського. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, кінологи і вибухотехніки», – йдеться в повідомленні.

Начальник відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрій Табала розповів, що правоохоронці оглянули місце злочину, вилучили та опрацювали відео з камер відеоспостереження.

«Двоє зловмисників увійшли до приміщення банківської установи, пошкодивши замок вхідних дверей. Застосувавши газоповітряну суміш, фігуранти намагалися підірвати банківський пристрій, однак їм це не вдалося. Тоді чоловіки забрали своє обладнання та втекли з двома спільниками, які їх чекали на вулиці», – повідомив Андрій Табала.

За фактом події поліція столиці відкрила кримінальне провадження.

Нагадаємо, 15 екіпажів поліції ганялися за 18-річним гонщиком на батьківському Мерседесі (відео)

Читайте також:

В домі Луценко підірвали ліфт: подробиці нічного вибуху в центрі столиці (відео)

У поїзді Харків-Київ більше двох годин шукали вибухівку